Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  ARTERY ще подгряват концерта на GUANO APES!

ARTERY ще подгряват концерта на GUANO APES!  

Ясна е предгрупата за концерта на GUANO APES в София.
Това ще бъде култовата интернационална крос-оувър банда ARTERY!

Те са най-естественият избор за откриване на такъв значим концерт, не само поради величината на името им, но също и поради уникалния сблъсък  на стилове в музиката им, което ги прави също толкова единствени по рода си, колкото са и самите GUANO APES.

Като съпорт на шоуто на 9-ти Април в зала Христо Ботев, ARTERY ще забият 40 минутен експлозивен сет с най-яките си парчета. При първото гостуване на GUANO APES в София през 2009-та публиката беше супер успешно подгряна от FYELD, а сега очакваме нов перфектен спектакъл с ключовото участие на една от най-успешните български групи зад граница.

Българската публика винаги е приемала адски радушно искрената музика и експлозивното шоу на ARTERY. Легендарната шайка, чието местожителство е разпънато между няколко града в Европа: Поморие – Бургас – София – Амстердам, вилнее по родните и световните сцени вече 21 години и в дългата си кариера е делила една сцена с имена като Agnostic Front, Sepultura, Sick of it All, Fun Lovin Criminals, Bomberos, Pro-Pain, Soulfly, Clawfinger и мн. др.

Въпреки, че от няколко години те са официални граждани на Холандия, членовете на бандата се възполздват от всеки добър случай да ударят на родна сцена като най-запомнящи от по-близкото минало са гостуването на Spirit of Burgas, както и откриването за Soulfly, през 2009-та. Точно преди година пък те направиха съвместно с УИКЕДА напълно разпродадено клубно турне в 7 града на страната, а огромна популярност напоследък добива и „клонингът” THE POMORIANS – веселяшката формация на фронтмена на Янко Бреков, заедно с един от първите членове на ARTERY – Кемала.

Снимки: Stroeja