Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  Двоен концерт на HYPOCRISY в София!? Моожее

Двоен концерт на HYPOCRISY в София!? Моожее  

Двоен концерт на HYPOCRISY в София!? Моожее | A double HYPO-live in Sofia? Yes, we can
Дата и час: 26 Февруари 2010, 20:00
Място: София, клуб Blue Box
Web: www.hypocrisy.tv

Ден 1 – Репетицията

Уникален обрат взе гостуването на Петер Татгрен и HYPOCRISY в София. Докато беше в студиото на Z-Rock великият швед взе спонтанното решение да отвори вратите на репетицията на групата за днешния концерт в Blue Box за всички фенове, желаещи да присъстват.

В изключително приповдигнато настроение той пусна бомбата по време на интервюто си, като дори уточняваше последните подробности с мениджъра си по телефона докато беше в ефир.

В този вълнуващ разговор Петер засвидетелства цялото си уважение към българската публика като многократно повтори, че е дошъл не просто да направи концерт на HYPOCRISY, а да прекара най-готиния уикенд в София ЗАЕДНО с българските фенове.

И… до момента обещанието се изпълнява с пълна сила, че и отгоре.
Това, което беше обявено като „репетиция”, на практика се оказа СТОПРОЦЕНТОВ КОНЦЕРТ, с пълното озвучаване и осветление и сет от 15 парчета, изсвирени на един дъх, със смазващ хъс и енергия.
Това, което беше различното, беше странната сюрреалистична атмосфера на празната зала, пълна само с техника, видео-камери, и… 100-ина щастливци, наблюдаващи от балкона, нещо което се случва един път в живота.

След това всичко продължи в THE BLACK LODGE, където HYPOCRISY в пълен състав, до 4.00 сутринта, бяха на пълно разположение на най-преданите си фенове и прекараха с тях едно класическо метъл парти. В продължение на часове над 200 души, а може и повече, се извървяха, за да вземат автограф, да се снимат, да се прегърнат и да си кажат наздраве с идолите си.

С вечен респект към „Пешо” и HYPOCRISY, с искрени благодарности на групата и целия й екип, оставаме в тръпнещо очакване за кулминацията довечера!

Още снимки тук: katehizis.com
Репортаж: rawknroll.net
Снимки: Явор Ганчев @ phofactory.com

Ден 1 – Репетицията