Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  DEICIDE, MAYHEM, VENOM – Lucifer over Sofia!

DEICIDE, MAYHEM, VENOM – Lucifer over Sofia!  

Днес и утре София няма да бъде същата, поне за феновете на истинския екстремен звук. 3 от най-култовите имена в екстремния метъл, които до скоро само благоговейно се спрягаха като вероятност, но не и сигурност някога да гостуват у нас, сега ще се изправят от плът и кръв на родна сцена, в цялото си величие и мощ, само в рамките на 2 дена.

DEICIDE, MAYHEM, VENOM!!! Трите колоса ще излязат в тази уникална градация, която нито се е случвала, и едва ли някога ще повтори, и то в компанията на още 5 качествени банди, които ще подгреят достойно двата концерта.

Супер-екстремният уикенд, започва в 19.30 часа в Събота в Blue Box, където първи ще ударят екстремистите HATEBOMB. След тях, в бърз порядък ще забият мощни сетове култовите NECROMANCER, за които това ще бъде първата поява след повече от 8 години, и накрая ENTHRALMENT.

DEICIDE ще излязат на сцената около 22.00 часа и сетът им ще бъде час и половина или повече, в случай че преданата българска публика успее да си извоюва това. Вратите в Blue Box се отварят в 18.30 часа.

Празниците продължават в Неделя, в 19.00, като специалните гости от Гърция OMEGA ще открият 6–часовия маратон, а дет-индъстриъл манияците от Словения NOCTIFERIA ще излязат в 20.00 часа.

Могъщите MAYHEM ще нападнат около 21.00 часа, а The Witching Hour ще настъпи малко преди 23.00, когато VENOM ще изсипят цялата си мощ над своите български поклонници! Те пристигат на летище София точно 24 часа по-рано, още тази вечер, Събота, в 23.00, с полет от  Франкфурт.

Вратите в зала Христо Ботев се отварят в 18.00 часа.

В залата ще се продава бира, и ще има щанд с оригинален мърчъндайз на групите. Благодарение на нашите приятели от култовото О.Ч.З. всеки посетител на шоуто ще може да се възползва от допълнителна привилегия – отстъпка от 10 % при покупка на стоки от двата магазина в София.

И на двата концерта ще бъде възможно използването на любителски снимачни устройства от публиката.Зала Христо Ботев:

  4 Коментара новите коментари отгоре първите коментари отгоре

  Много съм разочарован от това че Омега не свириха и си искам парите обратно ! Пичовете от четвъртък са в София а вие така злобно ги преебахте… то поне другия съпорт да беше готин, ми то тия шибани словенци грам не струваха и докато свирят седях от вънка и пушех. Охраната ми се дървеше нещо, а жената към която ми казаха да се обърна каза че не може да ми даде отговор защо Омега няма да свирят. Отделно и звука беше под сяква критика. Искам да ми кажете къде ви е офиса и да дойда на място да разбера това което ме интересува !

  1 тъй рече Ивайло на 31 May 2010 1:48

  Искам да помоля някой, който разполага с точни сетлисти на DEICIDE, MAYHEM & VENOM, нека ги сподели, защото никъде не мога да ги намеря.

  2 тъй рече MESHUGGAH на 31 May 2010 13:54

  Тук има на Venom:
  http://radiotangra.com/media/gallery/venom_tangra_010_setlist.jpg

  3 тъй рече d100 на 31 May 2010 14:15

  Да, него го видях, но за жалост сетлист на DEICIDE няма никъде… :(((

  4 тъй рече MESHUGGAH на 31 May 2010 14:30