Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  Концертът на MOONSPELL е двоен победител

Концертът на MOONSPELL е двоен победител  

Той се класира на 1-во място в годишната анкета на Metal Katehizis за „Най-добър концерт, проведен в зала с капацитет до 1000 души”. Място в челната тройка на най-популярния метъл-сайт в България намери и концертът на PAIN, който се нареди на 3-та позиция, след шоуто на AMORPHIS. Така, с резултат 2 от 3, Most of Evil може да се поздрави с отлична равносметка за годината.

Концертът на MOONSPELL оглави и класацията на Форума на Metal Katehizis, където всеки регистриран посетител имаше право до публикува цялата си лична класация за годината. По този начин паметното гостуване на Португалците в София пребори дори концерти като FAITH NO MORE на Spirit of Bourgas и DIMMU BORGIR на Trash Till Death в Каварна.

Още по-ласкави за нас са и резултатите в Категорията Промоутър на годината, където Most of Evil категорично зае челната позиция, изпреварвайки дори най-големите български фирми в бранша.

Вярваме, че принос за това имат и паметни концерти като тези на KREATOR, GUANO APES и SAMAEL, също заели челни позиции в двете класации, които ще останат задълго в сърцата на феновете и ще ни стимулират за още по-вълнуващи проекти.