Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ЗА КОНЦЕРТА НА THERION

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ЗА КОНЦЕРТА НА THERION  

MOST OF EVIL съобщават на всички почитатели на THERION, че концертът на 18 Ноември (четвъртък), обявен първоначално за зала “Христо Ботев”, ще се проведе в зала “Юбилейна”, която се намира в сградата на ВТУ “Тодор Каблешков”, кв. Слатина в София.
Решени да намерят по-добър вариант за грандиозния спектакъл на великата шведска група в България, организаторите избраха тази зала, която със своето модерно оборудване и обновен интериор предлага отлична акустика, добра вентилация и оптимален капацитет от 1500 души.

Адресът на зала “Юбилейна” е: София, кв. Слатина, ул. “Гео Милев” № 158.

До нея има удобен транспорт от всички главни точки на столицата:

Автобус № 404 – от Централна гара
Автобус № 11 – от Лъвов мост
Автобус № 9 – от Софийския университет
Тролейбус № 11 – от Сточна гара
Тролейбус № 4 – от паметника на Васил Левски
Трамвай № 20 – от Метростанция № 1
Маршрутни таксита – № 21 или № 48

Закупените билети важат без презаверка. Организаторите предупреждават, че входовете на залата ще бъдат с официално контролиран достъп от страна на служители на EVENTIM, с цел да се предотврати влизането с фалшиви билети!
За нарушителите ще бъде сигнализирано и ще бъдат подведени под отговорност.

THERION пристигат в София в изключително любопитен състав, който след драматичните промени в групата, в момента включва:

Christofer Johnsson – китара
Thomas Vikström – вокал
Christian Vidal – китара
Johan Koleberg – барабани
Вокалното присъствие е подсилено от без време завърналия се от Dimmu Borgir Snowy Shaw, както и нежното участие на дамите Lori Lewis и Katarina Lilja.
Последната важна подробност, е че постоянният басист на групата Nalle Phalsson отстъсва поради семейни причини и затова българските фенове ще имаме невероятния шанс да видим в тази роля легендарната фигура на Waldemar Sorychta – мулти-инструменталист, композитор и продуцент, оставил неповторимия си отпечатък върху творчеството на групи като: Moonspell, Samael, Tiamat, The Gathering, Rotting Christ, Lacuna Coil, Borknagar, Grip Inc., както и самите Therion.

Планираният график на събитието е, както следва:

Вратите отварят – 19.00    часа
Loch Vostok – 19:30 – 20:05 часа
Leprous    - 20:20 – 20:55 часа
Therion    - 21:25 – 23:25 часа