Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  W.A.S.P. ще изнесат концерт в Бургас на 4ти Август 2014

W.A.S.P. ще изнесат концерт в Бургас на 4ти Август 2014 

W.A.S.P. ще изнесат концерт в Бургас на 4ти Август 2014
Дата и час: 04 Август 2014, 19:00
Място: Летен театър, Бургас
Цена: 45 / 50 лв.
Купи от: www.ticketpro.bg

Уважаеми дами и господа, М.Е. Music има удоволствието да обяви предстоящия концерт на една от най- емблематичните и обичани рок групи на нашето време, легендите W.A.S.P. Шоуто ще се състои на 4 Август 2014 (понеделник), 19:00ч. Летен театър, Бургас.

Билети за концерта на W.A.S.P. могат да бъдат закупени на касите на Тикетпро в цялата страна – супермаркети „Пикадили”, бензиностанции OMV, Вестникарска Група България, магазини Internity, Office 1 Superstore, магазини “На Тъмно”, Usit Colors, Билетен Център НДК, магазини Orange, магазин Sound Garden” – Бургас, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

-Цена на билетите на редовна продажба: 45 лв.
-Цена на билетите в деня на концерта: 50 лв.

W.A.S.P. е група, която няма нужда от представяне. Това безспорно е една от най-ярките легенди в рок музиката вече повече от 30 години. Бандата е създадена в Калифорния през далечната 1982 г. и за своята дългогодишна кариера печели милиони фенове по цял свят. В дискографията си W.A.S.P. имат 14 студийни албума, 2 от които със златен статус и продажби от над 50 милн. копия., както и стотици концерти на пет континента. Шоуто на W.A.S.P. в Бургас е част от мащабното юбилейно турне на бандата ”30 Years Of Thunder’’, което стартира през 2012г. от Лондон и продължава и до днес. До момента гастролът е преминал през целия свят, а музикалната критика го определя като най-доброто шоу на W.A.S.P. за всички времена.

Съжаляваме, коментарите са изключени.