Most of Evil Music

Начало   »  Минали събития   »  Most of Evil Winter Fest 2011

Most of Evil Winter Fest 2011  

Most of Evil Winter Fest 2011 | Most of Evil Winter Fest 2011


Ден 1 – VADER, GORGOROTH, VALKYRJA, EUFOBIA
Ден 2 – SODOM, PAST REDEMPTION, SCAPEGOAT


Most Of Evil с гордост съобщават, че концертът на GORGOROTH и VADER, който беше обявен за 2 Декември 2011, ще прерастне в двудневен фестивал, като на следващия ден – 3 декември 2011, Събота, в София ще гостува една от най-знаковите траш-групи на всички времена SODOM.

Общо 6 екстремни групи ще разтърсят София през двата дена на фестивала, всяка от които е достоен представител на различен жанр в екстремната музика. В Петъчната вечер зала Юбилейна ще бъде разтърсена с безкомпромисна мощ от могъщите VADER – едни от най-редовно гостувалите, и все така желани, екстремни групи у нас, както и легендарните GORGOROTH, култови представител на True Norwegian Black Metal генерацията. С тях ще бъдат и блек-метълите VALKYRJA от Швеция, а българската гордост EUFOBIA e другото попълнение на турнето.

На следващата вечер българската публика ще има удоволствието да изпита директната мощ и сила на немските траш-машини SODOM, със съпорт – две от най-знаковите екстремни български групи SCAPEGOAT и PAST REDEMPTION.

Билетите тръгват в продажба от Понеделник, 24 Октомври, ексклузивно в мрежата на TICKETSTREAM. Двудневният фестивален билет е на цена 45 лева.

В отговор на желанието на феновете Most of Evil пускат и еднодневни билети за двете вечери, на цени съответно: 30 лева на предварителна продажба и 35 лева на входа на залата – за първата вечер с хедлайнъри GORGOROTH и VADER и 35 лева на предварителна продажба и 40 лева на входа на залата – за втората вечер с хедлайнър SODOM.

Закупените до момента билети за концерта на VADER / GORGOROTH ще важат без презаверка. Тези, които притежават такъв билет, но желаят да го заменят за двудневен фестивален билет, могат да направят срещу представянето на билета в централния офис на TICKETSTREAM (София, ул. Голо Бърдо №17) като доплатят разликата в цената за двудневния билет.

ВАЖНО! Тези, които се намират в провинцията или имат затруднения да отидат до централния офис на TICKETSTREAM, ще могат да заменят билета си за двудневен на входа на залата ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО НА концерта на VADER / GORGOROTH.

За целта те трябва да пратят предварително мейл с трите си имена на info@mostofevil.com, за да заявят желанието си и да бъдат взети пред вид в броя билети за втория ден.

След изчерпването на броя от 750 билета за всяка от двете вечери на фестивала, продажбата ще бъде преустановена.


Съжаляваме, коментарите са изключени.